Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

BluTV YETKİLİ SATICISI PERDIGITAL

BluTV, internete bağlanabileceğiniz herhangi bir cihazdan, devamlı güncellenen yerli ve yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınına, spor, yaşam içeriklerine ve sadece BluTV’ye özel yerli yapımlara erişebileceğiniz bir internet televizyonudur. Doğan Holding'in genç ve dinamik kadrosu tarafından başlatılan, kurulum ve taahhüt gerektirmeyen BluTV üyeliği, istenildiği zaman kolaylıkla iptal edilebilir.

BluTV’de yerli ve yabancı canlı kanallar, güncel yerli ve yabancı dizi ve filmler, belgeseller, çocuk filmleri bulunmaktadır. BluTV'de yer alan içerikleri türkçe dublaj veya altyazılı seçeneğiyle izleyebilirsiniz. BluTV’ye her ay 80 yeni film eklenirken, başka hiçbir yerde bulamayacağınız yerli dizilere de BluTV ile ulaşabilirsiniz.

BluTV yetkili satıcısı Perdigital güvencesiyle BluTV Üyelik satın al >>


BluTV’de yer alan dizilerden bazıları şunlar:

BluTV Üyelik Nedir?

BluTV izlemek için abone olma zorunluluğu yoktur. BluTV Üyelik size seçtiğiniz aylık seçenek ile tercih ettiğiniz süre kadar izleme imkanı sunar. Örneğin 1 Aylık BluTV Üyelik satın aldığınızda 1 ay boyunca BluTV içeriklerine üyeliğiniz sona erene kadar erişebilirsiniz. Perdigital’de satılan 1 aylık BluTV Üyelik3 aylık BluTV Üyelik6 aylık BluTV Üyelik veya 12 aylık BluTV Üyelik kodlarından birini tercih ederek dilediğiniz yerden BluTV’nin sunduğu içeriklere ulaşabilirsiniz.


BluTv Üyelik nasıl satın alabilirim?

İsim, soyisim, doğum tarihi ve e-posta adresinizi girerek Perdigital.com’a kolayca üye olup, kredi kartı, EFT/havale, İninal kart veya mobil ödeme kullanarak hesabınıza bakiye yüklemeniz yeterli. Sonrasında hesabınızdaki bakiye ile BluTv Üyelik sayfamızı ziyaret ederek 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık veya 12 aylık BluTv Üyelik satın alabilirsiniz. Anlaşmalı kredi kartları ile 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde 12 taksit imkanından veya Hopi Paracıklarınızdan yararlanabilirsiniz.

Perdigital üzerinden satın aldığım 1, 3 , 6 veya 12 aylık BluTv Üyelik kodunu nasıl kullanabilirim?

BluTv üyelik sayfamızdan, tercih edeceğiniz süreye göre güvenle satın aldığınız BluTv üyelik kodunuzu, www.blutv.com.tr/kupon sayfası üzerinden kullanabilirsiniz.


Perdigital'den alınan BluTV Üyelik kodlarının kullanılamadığı durumlar nelerdir?

Mevcut BluTV üyeliğini uygulama içi satın alım şeklinde ya da mobil ödeme seçenekleri ile başlatanlar BluTV Üyelik kodlarını kullanamazlar. Bu durumda satın alınan BluTV Üyelik'ten yararlanabilmeleri için yeni bir e-posta adresi ile üyelik kodunu kullanmaları gerekmektedir.

Apple uygulama içi satın alım ile üye olan abonelerin ise, yeni bir üyelik oluşturup; BluTV Üyelik kodunu oluşturdukları yeni üyelik üzerinden kullanmaları gerekmektedir.

Perdigital güvenilir mi?

Perdigital.com’un tüm sayfaları SSL sertifikası ile korunmaktadır. Böylece üye olurken vermiş olduğunuz tüm kişisel bilgilerin ve sitemizde yapmış olduğunuz tüm işlemlerin güvenliği sağlanmakta, gizliliği korunmaktadır. Kredi kartı ile yapılan bakiye yükleme işlemlerinde, Türkiye'nin önde gelen ödeme kuruluşlarından iyzico'nun, SSL sertifikası ile korunan ödeme sayfası kullanılmakta, 3D secure güvenli ödeme sistemi ile işleminiz tamamlanmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz, kesinlikle Perdigital.com’da saklanmaz.

Diğer Haberler