Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

BLAST PRO SERIES ISTANBUL

BLAST Pro Series İstanbul'da Neler Yaşandı?

29 Eylül Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da düzenlenen BLAST Pro Series İstanbul'un şampiyonu MIBR takımını 2-1 yenen ASTRALIS oldu. Tebrikler! 

Astralis takımı 125 bin dolar para ödülünün ve ikonik Blast Pro Series kupasının sahibi oldu. 


BLAST Pro Series Nedir?

Dünyanın en prestijli espor organizasyonu olarak değerlendirilen ve geçen yıl Kopenhag'da gerçekleştirilen BLAST Pro Series, bu yıl İstanbul'da! Türkiye'de gerçekleşecek ilk uluslararası espor organizasyonu olma özelliği taşıyan organizasyon, 29 Eylül Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da düzenlenecek ve dünyanın en iyi 6 CS:GO takımı şampiyon olmak için yarışacak. 


Türkiye'de 6 milyon aktif oyuncusu bulunan CS:GO, dünyanın en çok oyunlarından biri. Hatta espor turnuvası denildiğinde akla gelen ilk oyunlardan biri. Dolayısıyla BLAST Pro Series, dünyanın en ilgi çekici ve en prestijli espor organizasyonlarından biri olma özelliğini koruyor. Öyle ki, geçen sene Kopenhag'da düzenlenen organizasyonu Twitch’te 2,5 milyondan fazla izleyici takip etti ve dünyada yapılan global CS:GO etkinlikleri arasında rekor kırdı. Türkiye'nin esporda son yıllarda yaptığı atılımlar sayesinde BLAST Pro Series İstanbul'un tüm bu rekorları kırması bekleniyor.

Dünyanın en iyi CS:GO takımları arasında yer alan; Danimarka’dan Astralis, Brezilya’dan Made in Brazil, İsveç’ten Ninjas in Pyjamas, Rusya’dan Virtus Pro, Kuzey Amerika’dan Cloud9 ve son olarak ülkemizi temsil edecek Space Soldiers "dünyanın en iyisi" olmak için yarışacak. Şampiyon takım, ayrıca büyük ödülün yani 125 bin doların da sahibi olacak. İkinci takım 50 bin, 3. takım 25 bin, 4. takım 15 bin, 5. takım 10 bin ve 6. takım ise 5 bin dolar para ödülünün sahibi olacak. 250 bin dolarlık ödül havuzuyla BLAST Pro Series İstanbul'un tarihe geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş Esports Kadın CS:GO Takımı'nın yapacağı gösteri maçının yanı sıra sahne ve ışık şovları eşliğindeki organizasyonda oyunseverleri keyifli bir gün bekliyor. 

Etkinlik Programı:

Diğer Haberler