Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

BITEFIGHT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

BiteFight, diğer binlerce oyuncuya karşı yarıştığınız ücretsiz bir devasa çok oyunculu çevrimiçi tarayıcı oyunudur.

BiteFight, sizden bir Vampir veya Kurt adam rolü oynamak arasında seçim yapmanızı, ardından seviyenizi artırmak ve kendi tarafınız için savaşı kazanmak adına karşı türlere karşı savaşmanızı isteyen bir oyundur. Vampirler ve kurt adamlar arasındaki  yüzyıllardır devam eden savaşta, kimin kazanacağına karar vermek ise size kalmış!

BiteFight temelde metin tabanlı bir MMO olsa da, oyunun büyük bir kısmı hem dünyayı canlandırmaya yardımcı olan hem de karakterinizi yaratırken ve oynarken benzersiz bir bireysellik duygusu sunan 2D ve 3D görüntüler kullanılarak karakterize edilir. Sadece dünyayı sizinle paylaşan ölümlüleri avlamak değil, aynı zamanda asırlık düşmanlarınızı sonsuza kadar yenmek ve tarafınızı iktidara itmek tamamen size düşüyor.

İnsan avına çıktıkça deneyimleriniz artacaktır. Bu nedenle birebir ve çoklu mücadelelere girerek seviyenizi yükseltebilirsiniz. Sizi gezgin düşmanların saldırılarından koruyacak sığınağınızı geliştirebilir, ölümsüz güçlerin verdiği enerjileri ve iksirleri kullanmayı öğrenerek gücünüzü yüksek seviyelere taşıyabilirsiniz.

Oyun içi para birimi olan Cehennem Taşıyla item ve iksir satın alarak daha güçlü bir karakter edinebilirsiniz. Kısacası BiteFight Cehennem Taşı ile silahlarınızı keskinleştirip karanlığa dalabilir ve gelişebilirsiniz. 

%5 bonus fırsatı ile BiteFight Cehennem Taşı satın al >>

BiteFight Sistem Gereksinimleri:

Bitefight'ı oynamak için ihtiyacınız olan tek şey normal bir tarayıcı (örneğin Google Chrome veya Firefox) ve internet bağlantısıdır. İndirme veya kurulum gerekli değildir. İlk kez oturum açar açmaz, savaşa devam etmek için bir vampir mi yoksa bir kurt adam mı rolüne geçmek istediğinize karar verebilirsiniz.

Diğer Haberler