Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

BATTLEFIELD 1 KIŞ GÜNCELLEMESİ GELİYOR

Battlefield 1 için 14 Şubat’ta yayınlanacak ücretsiz güncelleme paketine ilişkin detaylar belli oldu. Yeni yayınlanacak güncelleme, ilerleme sistemleri ve hataları düzeltme üzerine yoğunlaşıyor.

Bir sonraki büyük güncellemeye kadar bug düzeltmeleri üzerine yoğunlaşması beklenen 14 şubat güncellemesine, oyunculardan gelen yoğun istek üzerine DICE yetkilileri bir takım yenilikler getirmeyi uygun görmüşler.

Yeni güncellemede gelen eklemelerden biri, daha önce 10 olan sınıf rütbesinin 50’ye çıkarılması. Bu sadece ana sınıflar için değil, pilot ve tank gibi daha özelleşmiş sınıflar ve hatta Elitler için de geçerli oluyor. Rütbeyi 20’ye, 30’a, 40’a ve 50’ye çıkardıkça, yeni dog etiketleri kullanılabilir hale geliyor ve Battlefield 1 kill kartınız için yeni özelleştirme seçenekleri beliriyor.

Battlefield 1 Kış güncellemesinde rozetler geri geliyor. Özellikle kazanmak için uğraştığınız madalyaların aksine, rozetler siz oyunu oynadıkça arada bir kazanılabilecek. Bazı özel görevleri başarmak –Örneğin at üstünde giderken 3 kill almak gibi- sizi tecrübe puanı ve rozetlerle ödüllendirecek. Tek bir maçta bu sık sık tekrarlanabilecek. Bu güncellemeye has 20 tane geliyor, bir sonrakinde daha da fazla gelecek. 

Server'leri kiralayanlar, yeni bir ban ve kick seçeneği elde edecekler, ayrıca harita oylaması için yeni bir yol. Harita oylaması açık olduğunda, oyuncular oyun ekranında beliren iki haritadan demokratik bir oylamayla birini seçerek, bir sonraki oyunda o haritayı oynayacaklar.

Kullanıcı ara birimi, araç ve silah değişiklikleri de ayrıca oyuncuları mağazada bekleyen şeyler. Tam olarak bu konuda detay verilmedi ama heavy tank’ın artık haritada belirdiğini ve araçların gaz yeteneklerinin cooldown’larının arttırılacağını biliyoruz. Daha önceki güncellemede nerf alan Martini-Henry'ye, yeni gelecek güncellemede ufak bir buff verilerek rekabetçi arenadaki kullanılırlığı arttırılmaya çalışılıyor.

Perdigital farkıyla, kredi kartına 12 taksit imkanlı
Battlefield 1 satın alın >>


Diğer Haberler