Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

BATTLEFIELD 1 İÇİN ÇIKAN İLK DLC: THEY SHALL NOT PASS'İN AYRINTILARI BELLİ OLDU

Battlefield 1 için çıkacak ilk yüklenebilir oyun içeriği paketinin detayları belli oldu. They Shall Not Pass isimli ilk BF1 DLC’si’ni, Battlefield 1: Premium Pass sahipleri daha önce oynayabilecek. Mart ayında çıkacak They Shall Not Pass eklentisinde göze çarpan en önemli ayrıntı haritalar: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons, ve Rupture olmak üzere 4 yeni harita geliyor.


They Shall Not Pass, "Frontlines" isimli oyun seçeneği getiriyor. Bu oyun modunda, iki takım da aynı anda bir bayrağı ele geçirmeye çalışıyor. Bayrağı ele geçiren takım, bir sonraki noktayı ele geçirmek üzere düşman topraklarına ilerliyor ve bu aşamalardan sonra oyun, telgraf mektuplarını savunmaya ve düşmanın mektuplarını yok etmeye yönelik rush usulü bir yapıya bürünüyor. 
Frontlines oyun modu, uzun soluklu ve yıpratıcı savaşlara gebe olabilecek gibi görünüyor.


Battlefield 1’de olmaması bazı çevrelerde tatminsizlik yaratan Fransız ordusu, They Shall Not Pass’te oyuna dahil oluyor. Fransa iki büyük ordu aracı ile geliyor: Char 2C isimli behemoth ve İtilaf Devletleri’nin en fazla zırh donanımına sahip tankı: Assault Tank Gun.


Battlefield 1 için gelen They Shall Not Pass eklentisi (DLC), oyuna Trench Raider Elit Sınıfı’nı ve Siege Howitzer isimli yerleşik silahı ekliyor.

Henüz çıkış tarihi kesinleşmeyen Battlefield 1 ile ilgili bilinen gerçekler, Mart 2017’de piyasaya sürülecek olması ve
Battlefield 1: Premium Pass sahiplerinin bu içeriğe herkesten 2 hafta önce erişebilecek olması.

Perdigital güvencesiyle, uygun fiyatlı Battlefield 1 satın alın >>

They Shall Not Pass'e 2 hafta önce erişim sağlayabileceğiniz, Battlefield 1 Premium Pass satın alın >>

Diğer Haberler