Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

APEX LEGENDS'A YENİ SİLAH GELDİ

Apex Legends'a yeni bir silah eklendi!

Havoc adı verilen ve oyundaki diğer hafifi makineli tüfekler gibi çalışan tam otomatik saldırı tüfeği görüntüsünde bir enerji tüfeği özelliğini taşıyor. Havoc ayrıca Apex Legends'a eklenen ilk yeni silah olma ayrıcalığına da sahip...


Havoc, 21 Şubat 2019 tarihinde oyuna eklenerek oyuncuların deneyimine sunuldu. Her ne kadar oyundaki diğer tam otomatik bazı silahlara benziyor olsa da Havoc, iki farklı çeşit sıçrama eklentisini barındırabiliyor. Bu eklentiler silahların performansını etkileyen ve büyük ölçüde değiştiren eklentiler. Oyundaki silahlar çoğunlukla bir çeşit sıçrama eklentisini kabul ederken Havoc'un iki tane eklentiyi kabul edebilmesi onu diğer silahlardan ayıran en önemli özellik. 

Havoc, yukarıda belirttiğimiz özelikleri ile çok yönlü bir silah. Yeni eklentilere uyumlu, kişiselleştirilmeye uygun ve saldırı sırasında yağmalamaya açık bir silah olması sebebiyle oyuncuların çok tercih edeceği bir silah olacağı tahmin ediliyor!

Diğer Haberler