Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

6 AYLIK S SPORT PLUS ÜYELİK VE 12 AYLIK S SPORT PLUS ÜYELİK PERDIGITAL'DE!

İstediğiniz her yerde ve her zaman, canlı veya tekrar izleme seçeneği ile dünyanın en prestijli spor müsabakalarına erişebilme imkanı sunan S Sport Plus ile spor keyfinizi doruklara çıkarın! Akıllı telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan S Sport Plus içeriklerine, S Sport Plus Üyelik satın alarak ulaşabilirsiniz.

Perdigital’de, 1 Aylık S Sport Plus Üyelik ve 3 Aylık S Sport Plus Üyelik kodlarının yanı sıra, şimdi 6 Aylık S Sport Plus Üyelik ve 12 Aylık S Sport Plus Üyelik seçenekleri de mevcut! Dolayısıyla ister ay boyu, ister 3 ay veya 6 ay boyunca isterseniz de 1 yıl boyunca S Sport Plus Üyelik sahibi olabilirsiniz. 

S Sport Plus Üyelik satın alarak, S Sport Plus’taki tüm spor müsabakalarına ve diğer içeriklere kesintisiz erişebilirsiniz. 

NBA’den Premier Lig’e veya Bundesliga’ya, Formula 1’den Moto GP’ye kadar ilginizi çeken karşılaşmaları S Sport Plus Üyelik ile izleyin!

%2 bonus fırsatıyla  S Sport Plus Üyelik satın al >>

Diğer Haberler