Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

2021'DEKİ PUBG MOBILE TURNUVA BÜTÇESİ DUDAK UÇUKLATIYOR!

PUBG Corporation ve Tencent Games, önümüzdeki yıl için PUBG Mobile ödül havuzunu açıkladı. PUBG Mobile, gelecek yıl 14 milyon dolarlık ödül havuzuyla, gelmiş geçmiş en büyük e-spor turnuvasına tanıklık edecek! Böylece bu bütçe, akıllı telefon tarihinin en büyük ödül havuzu olacak.

PUBG Mobile e-spor direktörü James Yang, yayımlanan bir video mesajında, oyunun 2021'deki e-spor sahnesinin yol haritasını ve önümüzdeki yıl için planlarını açıkladı. Yaygın olarak PMGC olarak bilinen PUBG Mobil Küresel Şampiyonası'nın açılışını duyuran James Yang önümüzdeki sezon, toplamda 14 milyon dolar tutarında bir ödül havuzunun yanında 2021'de sisteme yeni bölgeler için yedi profesyonel lig ekleneceğini de duyurdu.

Gelecekte profesyonel bir lige sahip olacak yeni lokasyonlar:

  1. CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu)
  2. Arabistan Bölgesi
  3. Türkiye
  4. Batı Avrupa
  5. Kuzey Amerika
  6. Latin Amerika
  7. Brezilya

PUBG Mobile, oluşturulacak bu büyük ödül havuzu ile beraber sınırları aşmayı planlıyor. 2020 PUBG Mobile Dünya Ligi, 1 milyondan fazla eşzamanlı izleyici tarafından takip edilerek, en çok izlenen PUBG Mobile etkinliği olmayı başarmıştı. Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanan etkinlik, PUBG Mobile e-spor yarışmalarının 2019'daki izlenme süresinin iki katı olan yaklaşık 100 milyon saatlik izlenme süresine sahip olmuştu.

PUBG Mobile E-sports 2020-2021 duyurusuna buradan erişebilirsiniz.

%2 bonus fırsatı ile PUBG Mobile UC satın al >>

Diğer Haberler