Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

YERLİ BİLİM-KURGU OYUNU TARTARUS, STEAM'DE SATIŞA SUNULDU

İstanbul merkezli bağımsız oyun stüdyosu Abyss Gameworks, yerli bilim-kurgu oyunu Tartarus'u Steam'de satışa sundu!


İsmini mitolojiden alan, Yunanca'da cehennem anlamına gelen Tartarus, Türk yapımı "hayatta kalma" oyunu olarak geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı. Karanlık ve kısmen korkunç bir evrende geçen, aksiyon elementleri ile çeşitlendirilmiş bir bilim kurgu oyunu olarak da nitelendirilebilir. 

Yedi kişiden oluşan bir ekibin çalışması sonucuyla ortaya çıkan oyun, Abyss Gameworks firması geliştirdi. Geliştirme sürecinde ise Monster ve ViewSonic şirketleri tarafından desteklenmiş.

Abyss Gamework'ün anlatımıyla Tartarus şöyle bir oyun: 2230 yılında Maden Toplama ve Araştırma Gemisi TARTARUS (MRS TARTARUS 220478) güvenlik protokolünü hiçbir işaret vermeden Neptün yakınlarında aktifleştirir. Gemi mürettebatının tek şansı "köprü"ye ulaşıp tüm sistemleri sırayla yeniden başlatmak ve gemiyi Neptün'e düşmeden kurtarmaktır. Oyunumuzu geminin madencisi olan ve hiç bir mühendislik veya teknik eğitimi olmayan Cooper olarak oynuyoruz. Andrews ise bize gemimizi kurtarmak için yardım eden mühendis. Ancak bu göründüğü kadar kolay değil...

Yerli bilim-kurgu oyunu Tartarus'u hemen oynamak için Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Diğer Haberler