Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALVE'DEN ÇOK ÖNEMLİ CS:GO GÜNCELLEMESİ!

Valve, CS:GO'ya getirdiği çok önemli bir güncellemeyle birlikte takım oyunlarında rekabeti daha adil hale getirmeyi amaçlıyor. Buna göre; takımlar arası mücadeledeki şans faktörü en aza indirilerek yetenek faktörü öne çıkarılacak.


Gerçekleşen son turnuvalarda, bazı silahların aşırı üstünlük sağladığını ve bu silahlara sahip olan takımların tek raund'da karşılaşmayı kazandığını tespit eden Valve'in bu güncellemeyi biraz da zorunlu olarak yaptığı konuşuluyor. Çünkü bu aşırı üstünlük sağlayan silahların karşısında hiçbir üstünlük sağlayamayan ve zayıf kalan silahların da olduğu aşikar. 

Bu yeni güncelleme, bazı oyuncuları üzecek olsa da Valve'in daha fazla oyuncuyu sevindirerek bu oyuncuları kazanacağı tahmin ediliyor.

Silahların güçlerindeki değişikliklere odaklanılan güncellemede; bazı silahların öldürücü faaliyetleri azaltılırken, bazı silahların da mermi kapasiteleri artırıldı. Bazı silahların ise fiyatları artarken bazılarının fiyatlarında indirime gidildi. 

Ayrıca, Mirage haritasında da bazı değişiklikler ve iyileştirilmeler yapıldı. Örneğin, Skybox kaldırıldı.

Steam Cüzdan Kodu satın alarak CS:GO'dan sahip olunan skinlerde ise değişiklik yapılmadı. 

Perdigital farkı ve %2 bonus avantajı ile Steam Cüzdan Kodu satın al >> 

Diğer Haberler