Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT 6. BÖLÜM 1. KISIM: AYDINLANMA YAYINDA!

Yeni sezon bomba gibi başladı!

Valorant yeni sezonu Aydınlanma ismiyle 11 Ocak 2023 Çarşamba günü yayınlandı.

Aydınlanma: 6. Bölüm 1. Kısım'da oyunseverlerin ilgiyle beklediği birçok yenilik mevcut: Hindistan esintileri taşıyan Lotus isimli yeni harita, Yıldız Belası kaplama seti, yeni bir Savaş Bileti ve kademe sıfırlaması dahil olmak üzere birçok yeni içerik Valorant oyuncularını bekliyor.

6. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti:

Valorant'ta her yeni sezonda olduğu gibi bu sezonda da yeni Savaş Bileti oyuna eklendi.

2023'ün ilk Savaş Bileti olma özelliğine sahip 6. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti, 9 Canlı Classic silah kaplaması, Dikkat Dikkat! silah uğuru, PlayZilla Dan oyuncu kartı ve Aşk Oku spreyi gibi eğlenceli içeriklere sahip. 

Valorant 6. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti, 11 Ocak'ta oyuna eklendi ve yaklaşık 2 ay boyunca aktif olacak. Aydınlanma Savaş Bileti’nin değeri ise 1.000 Valorant Point (VP)'dir.

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>

Lotus Haritası:

3 bölgeli olma özelliğine sahip ve Hindistan'ın ruhani ve büyülü havasından izler taşıyan yeni harita, 6. Bölüm 1. Kısım'da oyuncuların deneyimine sunuldu.

Lotus; dönen kapılar, kırılabilen duvarlar ve sessizce inilebilen bir yamaç gibi özelliklere sahip bir kayıp şehir olarak tasarlandı. Geleneksel Hint mimarisinden etkilenerek geliştirilen Lotus haritasında oyuncuların saldırması ve savunması gereken 3 bölge bulunuyor. Lotus haritası, çıktığı ilk hafta sadece Tam Gaz betasında oynanabilecek ve çıkışından bir hafta sonra gelecek olan 6.01 Yaması'yla Rekabete Dayalı sırada oynanabilir olacak. 

"Çiçekler Şehri" Lotus Haritasının tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Yeni Kaplama Seti Yıldız Belası:

Vandal, Operator, Shorty, Bulldog kaplamaları ve Yıldızbiçen yakın dövüş silahı bulunan Yıldız Belası kaplama setinin toplam değeri 8.700 Valorant Point (VP)'dir. Kaplamaları ayrı ayrı satın almak isterseniz değerli aşağıda yer almakta. 

  • Yıldız Belası Bulldog: 2.175 VP
  • Yıldız Belası Operator: 2.175 VP
  • Yıldız Belası Vandal: 2.175 VP
  • Yıldız Belası Shorty: 2.175 VP
  • Yıldız Belası Bıçak: 4.350 VP

Saldırgan bir uzaylı ırkın ürettiği bu silahları kaçırmayın!

Diğer Haberler