Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

STEAM 2017'NİN EN İYİLERİNİ AÇIKLADI!

Steam, '2017'nin En İyileri' derlemesi yayınlandı; derleme ‘Çok Satanlar’ ve En Çok Oynanan adı altında 2 ana başlıkta sunuldu.

Çok Satanlar ana kategorisinin altında ‘Çok Satanlar’‘En İyi Yeni Çıkanlar’‘En Çok Satan VR Oyunları‘Erken Erişimden Çıkan En İyi Oyunlar’ olmak üzere 4 kategori yer aldı.

En Çok Oynanan ana kategorisinin altında ise ‘Aynı Anda En Çok Oynayan Oyuncu Sayısı’ isimli alt kategoride 2017’de aynı anda en çok oyuncuya sahip olan oyunlar sıralandı.

Bu başlıklardan en çok dikkat çekeni süphesiz Çok Satanlar oldu. Steam, bu kısımda oyunları Platin, Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere 4 bölüme ayırmış.

Çok Satanlar ‘Platin’ bölümünde DOTA 2, Tom Clancy's Rainbow Six® Siege, GTA 5, The Witcher® 3: Wild Hunt,
PUBG,  H1Z1, CS: GO gibi popüler oyunlar yer alıyor.

‘Altın’ bölümünde; Call of Duty WWIIAssasin's Creed Origins,  Fallout IV, For Honor, Civilization VI benzeri yapımlar yer alıyor.

Final Fantasy XIV Online, Euro Truck Simulator 2, Resident Evil 7 ise ‘Gümüş’ başlığı altında sıralanan oyunlardan bazıları.

'Bronz' başlığı altında yer alan bazı oyunlar ise şöyle: NBA 2K17,  Football Manager 2018Watch_Dogs® 2

'En İyi Yeni Çıkanlar' başlığı ise aylara göre lisetelenerek o ay çıkan oyunlar arasında en çok satanları aktarıyor.

‘En Çok Satan VR Oyunlar’ arasında Fallout 4 VRBatman™: Arkham VR, Doom VFROnward göze çarpan oyunlardan...

'Erken Erişimden Çıkan En İyi Oyunlar’ kategorisinde The Long DarkEVERSPACE™Day of InfamyPUBG,  Divinity: Original Sin 2, LEGO Worlds,  Ultimate General: Civil War başta olmak üzere pek çok yapımı barındırıyor.

'En Çok Oynanan' kategorisi ise 100 bin'in üzerinde aynı anda oynayan oyuncu sayısı, 50 binin üzerinde aynı anda oynayan oyuncu sayısı, 25 nin üzerinde aynı anda oynayan oyuncu sayısı, 15 binin üzerinde aynı anda oynayan oyuncu sayısı olmak üzere 4 başlığa ayrılıyor.

100 bin başlığında Tom Clancy's Rainbow Six® Siege, CS: GO, PUBG, DOTA 2, GTA V başı çekiyor.

50 bin başlığında Civilization V, Football Manager 2018,  Arma 3Middle-earth™: Shadow of War™ gibi yapımlar var.

Perdigital.com'dan %2 Bonus avantajıyla Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Diğer Haberler