Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LOL ŞAMPİYONLUK LİGİ 2018 KIŞ MEVSİMİ FİNALLERİ

Vodafone Freezone'un sponsor olduğu 2018 LoL Şampiyonluk Ligi'nin lig aşaması 26 Mart'ta oynanan maçlar sonunda tamamlanmış ve mevsim finallerine doğrudan katılacak takımlar belli olmuştu. 

20 Ocak'ta başlayan ve 9 hafta süren Şampiyonluk Ligi'nde mevsim finalleri oynayacak 6 takım; ligi 1. bitiren BAU Suppermassive ve hemen ardından ligi 2. sırada tamamlayan Royal Bandits takımları mevsim finallerinde doğrudan yarı final oynamaya hak kazanmıştı. Ligi 3. bitiren 1907 Fenerbahçe ile tie-break'te HWA Gaming'i eleyen Team Aurora çeyrek finalistlerden 2'si oldu. Ligi 4. sırada tamamlayan Youth Crew ile Dark Passage Dominos diğer 2 çeyrek finalist olmuştu. 

7 Nisan Cumartesi günü, yarı finale çıkma mücadelesi için karşı karşıya gelen 1907 Fenerbahçe ile Team Aurora maçı Team Aurora'nın 3-1 galibiyetiyle sonuçlandı ve takım yarı finale yükselerek BAU Suppermassive'in rakibi oldu. İki takımın final mücadelesi vereceği karşılaşma 13 Nisan Cuma 18:00'de!  

8 Nisan Pazar günü oynanan Youth Crew - Dark Passage maçı, Youth Crew'in 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı ve takım yarı finale yükselerek Royal Bandits'in rakibi oldu. Final için mücadele edilecek karşılaşma 14 Nisan Cumartesi 15:00'te!

8 Nisan'da oynanan çeyrek final maçından sonra ortaya çıkan tablo:

Diğer Haberler