Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

S SPORT PLUS NEDİR?

S Sport Plus; Premier Lig, Bundesliga, NBA, Formula-1, UFC, MotoGP gibi dünyanın en seçkin spor müsabakalarına aylık ve yıllık abonelik seçenekleriyle erişebileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

S Sport Plus Üyelik satın al >>

Spora dair her şeyin yer aldığı S Sport Plus'ta canlı yayınlar dışında belgeseller, efsaneleşmiş NBA maçları, heyecanın üst düzeyde olduğu UFC karşılaşmaları ve birbirinden farklı branşta yer alan spor müsabakalarına kolayca bilgisayar, tablet ve akıllı telefondan kesintisiz ve reklamsız erişilebiliyor. Bunun yanı sıra FAVORİ LİSTEM seçeneği ile de izlemek istenen canlı yayını ajandaya ekleyip, kişisel canlı yayın hatırlatıcısı oluşturulabiliyor.  

Her branşa ait özel içeriklerin bulunduğu S Sport Plus; Premier Lig için maç sonu takip programları, NBA sezon öncesi hazırlık ve Playoff maçları ve All-Star organizasyonu dahil 200’den fazla canlı maç yayınını istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleme avantajı ile kolaylık sağlıyor.

Uygulamada yer alan Seç-İzle, aynı anda izle ve Tekrar-İzle özellikleri sayesinde izleyiciler aynı saatte denk gelen spor müsabakalarını sonradan takip edebiliyor.

Extrem sporlardan UFC müsabakalarına, spor belgesellerinden filmlere kadar bir çok seçeneğin yer aldığı S Sport Plus’ta izleyiciler istedikleri an bir cihazdan farklı bir cihaza ya da bir maçtan farklı bir maça geçiş sağlayabiliyor. 

S Sport Plus'ın avantajları neler? 

Canlı yayınlar ve güncel içerik arşivlerini yüksek çözünürlük ile izleyebilirsiniz

  • Canlı yayın bittiğinde maçın tamamını tekrar izleyebilirsiniz
  • İzlediğiniz içeriği farklı bir cihaz ile kaldığınız yerden devam ederek izleyebilirsiniz
  • Canlı yayın maçları, filmleri ve birçok yayını Türkçe ya da İngilizce anlatım seçenekleri ile izleyebilirsiniz
  • İzlemek istediğiniz canlı yayını takviminize ekleyip kendi canlı yayın hatırlatıcınızı oluşturabilirsiniz.
  • Programlarını favori listenize ekleyip, izleme listenizi oluşturabilirsiniz.
  • İzlediğiniz yayının çözünürlük kalitesini veri kullanımınızı kontrol edebilir ve yayın çözünürlük kalitesini kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Benzer İçerikler