Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LoL KIŞ MEVSİMİ ŞAMPİYONU SUPERMASSIVE

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi finali yapıldı. Finalde mücadele eden takımlar SuperMassive ve Oyunfor.CREW arasından mutlu sona ulaşan favori SuperMassive oldu.


Volkswagen Arena’da oynanan, Tivibu, Youtube ve Twitch platformlarında canlı yayınlanan ve binlerce seyirciye ulaşan final maçını SuperMassive 3-1 kazanırken, hem bireysel hem de takım performansı seyircilerden tam not aldı. 

3-1 tamamlanan seride ilk öne geçen takım SuperMassive’di. Zorlu geçen maç sonrası 1-0 öne geçen SuperMassive, ikinci maçta belki de rehavete kapılarak ikinci maçı kaybetti. Durum 1-1 olmuşken kendini hızlı bir şekilde toparlayan SuperMassive, rakibine şans tanımayarak 3. Ve 4. maçları rahat bir şekilde kazanmasını bildi ve finali 3-1 kazanarak mutlu sona ulaştı.

2017 Kış Mevsimi Şampiyonu olan SuperMassive, Brezilya’da gerçekleştirilecek 2017 Sezon Ortası Turnuvası’na katılacak ve ülkemizi temsil edecek. Sezon Ortası Turnuvası’nda A grubunda yer alacak SuperMassive’in rakipleri Brezilya’dan Red Canids, Japonya’dan Rampage ve Okyanusya’dan Dire Wolves olacak. 2017 Sezon Ortası Turnuvası 28 Nisan’da başlayacak.

Perdigital farkıyla hemen teslim
LoL RP satın alın >>


Diğer Haberler