Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'A CLASH MODU GELİYOR

League of Legends’a 25 Mayıs’ta gelmesi planlanan Clash modu birçok yeniliği ve güncellemeyi de beraberinde getireceğe benziyor.


Clash modu nedir?

Clash modu, 5v5 bir turnuva sistemidir. Oyuncular kendi takımlarını oyuna başlamadan önce oluşturmakla yükümlüler. Ayrıca Clash modu, oyunun zaman sisteminde de değişimler getirecek.

Oyuncular, LoL’ü Clash modunda oynuyorsa oyun süresi 60 dakikayı geçtiği zaman sistem otomatik olarak Sudden Death moduna geçecek ve minyonlar, inhibitörler ve son olarak Nexus kolayca yok edilecek ve kazanan sistem tarafından belirlenebilecek. Oyun 65 dakikayı geçtiğinde bu yapılar kendilerini yok etmeye başlayacak. Eğer oyun 70 dakikada da bitmediyse Nexus’lardan biri kendini tamamen yok edecek ve sistem otomatikman bir takımı hükmen mağlup ilan edecek.

Clash modu yani Sudden Death, oyunların 70 dakikadan daha uzun sürmemesi için alınmış bir önlem gibi görünüyor. Ayrıca Sudden Death sadece Clash modunda yer alacak ve sadece Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri oynanabilecek.

Kredi kartına 12 taksit imkanıyla LoL RP satın al >>

Diğer Haberler