Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GTA 5'E YENİ HASAR MODU GELDİ

Rockstar Games, GTA 5'e yeni bir hasar modu ekledi. Bu yeni hasar moduna göre oyuncular vurulduklarında gerçekçi refleksler verebiliyor. 

Modun çıkış amacı ise, firmanın oyunu gerçekliğe daha da yaklaştırmak istemesi denebilir. Öyle ki, bir mücevher mağazası soygunu sırasında Michael karakterinin onlarca kurşun yiyip hiç yara almadığını fark eden firma, bu modu çıkarmaya karar verdiğini belirtiyor. 

Hasar modu 5 aşamalı olarak çalışıyor: Hasar vermeyen, hafifhasarlar, orta hasalar, ağır hasarlar ve ölümcül hasarlar. Bu hasar durumlarınagöre oyuna uygun kamera hareketleri eklenerek yara alan oyuncuların hareketlerideğişecek ve gerçeğe yakın bir hale gelecek. Örneğin, bacak kısmından yara alanoyuncunun yürüme hareketi yavaşlayacak. Gövde bölümünde kalbine ya daciğerlerine bir darbe alan oyuncu ölümcül hasar moduna göre hareket edecek.

Perdigital.com'dan %2 Bonus avantajıyla Steam Cüzdan Kodu satın al >>

GTA 5 Satın Al>> 

Diğer Haberler