Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GÖSTER KENDİNİ Bİ'DAHA ETKİNLİĞİMİZE HEPİNİZİ BEKLİYORUZ!

İki gün boyunca, Perdigital.com & ininal iş birliğiyle Vodafone Park'ta, #gösterkendini bi'daha!


Perdigital.com & ininal iş birliğiyle, 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde #gösterkendini bi'daha etkinliği çerçevesinde Vodafone Park'ta oyunseverlerle buluşuyoruz!

19 Ocak 2019 Cumartesi günü Wolfteam ve Zula yayıncılarımızın, 20 Ocak 2019 Pazar günü ise LoL ve CS:GO yayıncılarımızın katılacağı #gösterkendini bi'daha etkinliğimiz 10:00 - 22:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Etkinlik alanına nasıl giriş yapabilirim?


ininal iş birliğiyle gerçekleştireceğimiz #gösterkendini bi'daha etkinliği yalnızca Perdigital.com üyelerine ve ininal Cüzdan sahiplerine özel olup girişler tamamen ücretsizdir! Etkinlik alanına giriş yapabilmek için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz:

1- Perdigital.com'a
üye girişi yaptıktan sonra aşağıda göreceğiniz "Etkinliğe Katılacağım" butonuna tıklayarak size özel üretilecek QR kodunuzun ekran görüntüsünü almanız, (QR kod, tüm kullanıcılarımız için bir kez üretilir ve "Etkinliğe Katılacağım" butonuna tıklayan tüm kullanıcılarımızın QR kodları burada görüntülenir. QR kodunuz her iki gün için de geçerlidir. Tek bir QR kod ile hem 19 Ocak hem de 20 Ocak tarihlerinde etkinliğe giriş yapabilirsiniz)

2- Buraya tıklayarak ücretsiz ininal Cüzdan uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz ve ininal’a kaydolmanız gerekmektedir. Halihazırda bir ininal kartınız var ise, kartınızı cep telefonunuza indireceğiniz ininal Cüzdan uygulamasına tanımlayabilirsiniz. Henüz bir ininal kartınız yok ise, etkinlik alanında 1 (bir) adet ininal kart tarafınıza hediye edilecektir.

Etkinliğimize kaydolmak için lütfen üye girişi yapın.


Etkinliğe giriş, turnuvalara ve maçlara katılım ücretli mi?

Perdigital.com üyelerine ve ininal Cüzdan sahiplerine özel gerçekleştireceğimiz #gösterkendini bi'daha etkinliğine giriş, turnuvalar ve maçlar tamamen ücretsizdir. QR kod ve ininal Cüzdan uygulamasına sahip olmanız, etkinlik alanına giriş yapabilmeniz için yeterlidir. Turnuvalara katılacak kullanıcılarımızın ise, 'Turnuva Kayıt Noktası'nda Perdigital.com referans numaralarını belirtmeleri gerekmektedir.

Etkinlikte hangi yayıncılarımız yer alacak?

2 gün sürecek #gösterkendini bi'daha etkinliğimize, sponsoru olduğumuz toplam 25 yayıncımız katılacaktır.

19 Ocak Cumartesi:

Wolfteam: Angelbooy, BLoodRappeR, CombatStaR, Nyks. OG Globalll’in de gün boyu bizimle olacağı etkinlikte, Wolfteam turnuvalarının final maçlarını Furkan Abay sunacaktır.

Zula: Growe, Halil Örenler, MegaSound, Muhammet Biroğlu, RainLoX.

20 Ocak Pazar:

LoL: Alaracle, Alexiahill, Barış Can, Bigmomm, Cihad Kiriş, Evenstar, LaKasaba, Lol Pit, Miranda Kerry, NoelDayı, PBY Kaptan, Thaldrin, Theokoles, Senna, zeoNNN.

CS:GO: AlpTV

Etkinlikte düzenlenecek turnuvalar ve verilecek ödüller

19-20 Ocak tarihlerinde, Vodafone Park içerisinde yer alan Lenovo Game On ve ininal Game Zone alanlarında düzenlenecek turnuvaları ve ödül listesini aşağıda bulabilirsiniz.

19 Ocak Cumartesi:






Etkinlik sonunda, yukarıda belirtilen Wolfteam promo kodlara sahip olacak kullanıcılarımız, Joygame hesaplarına giriş yaptıktan sonra Joypara menüsünde yer alan "Hediye Kuponu Gir" seçeneğine tıklayarak promo kodlarını kullanabilirler.  Promo kodların son kullanım tarihi: 30.06.2019 23:59'dur.





Etkinlik sonunda, yukarıda belirtilen Zula promo kodlarına sahip olacak kullanıcılarımız, Zula oyununa giriş yaptıktan sonra Altın Yükle menüsünün altında yer alan "E-pin Yükle" seçeneğine tıklayarak promo kodlarını kullanabilirler.  Promo kodların son kullanım tarihi: 31.12.2019 23:59'dur.


Saat Başı Çekilişlerde Verilecek Ödüller:




20 Ocak Pazar:




Saat Başı Çekilişlerde Verilecek Ödüller:




Ödüllü turnuvalara nasıl katılırım?

#gösterkendini bi'daha etkinliğinde 19 Ocak Cumartesi günü Wolfteam ve Zula20 Ocak Pazar günü ise LoLFortnite ve CS:GO turnuvaları düzenlenecektir. Turnuvalarda yer alabilmek için, etkinlik günleri saat 10:00'dan itibaren, etkinlik alanına giriş yaptıktan sonra, alanda bulunan Turnuva Kayıt Noktası’na gitmeniz ve katılmak istediğiniz turnuvaya kaydolmanız gerekmektedir. 5v5 turnuvalarına katılacak kullanıcılarımızın takımlarındaki tüm oyunculara ait Perdigital.com referans numaralarını turnuvaya kayıt olurken belirtmeleri zorunludur. Diğer tüm turnuvalar için katılımcıya ait Perdigital.com referans numarası yeterlidir.  

Turnuvalar gün boyu devam edecek olup, turnuva kayıtları her bir turnuva için belirlenen maksimum oyuncu veya takım sayısına ulaştığında durdurulur. Bu nedenle mümkün olduğunca erken kaydolmanızı tavsiye ederiz :) Etkinliğin her iki gününde de, yoğunluk durumuna göre ilave turnuvalar ve maçlar düzenlenebilecektir.

Etkinlikte yaş sınırı var mı?

Yönetmelik gereği, 12 yaşından küçük kullanıcılarımızı etkinlik alanına alamıyoruz.

Vodafone Park'a nasıl ulaşırım?

Konum: https://goo.gl/u6Mo3h

Nasıl gidilir?: https://goo.gl/nMv5dn

19 ve 20 Ocak 2019 tarihlerinde görüşmek üzere. Hepinizi bekliyoruz :)