Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

DISCOVERY VE BluTV'DEN DEV ORTAKLIK

Perdigital'den satın alacağınız 12 Aylık BluTV Üyelik 274,80 TL yerine sadece 154,80 TL!

BluTV Üyelik satın al >>

*************

Türkiye'nin lider çevrimiçi video platformu BluTV ve ABD merkezli küresel bir medya şirketi olan Discovery Inc. bir ortaklık anlaşması imzaladıklarını duyurdu. 2012 yılında Türkiye'de bir ofis kuran Discovery Inc., içeriklerini ulusal TV kanalları TLC ve DMAX'da yayınlamaya başlamıştı.

Stratejik anlaşma Discovery Inc.'in BluTV hisselerinin yüzde 35'ini satın almasını ve içeriğini BluTV'de yayınlayarak Türkçe ve Arapça konuşan abonelere hizmet vermesini içeriyor. Böylece Discovery Inc., bu anlaşma ile hem Türkiye'de hem de bölgede daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Ortaklıkla ilgili olarak, Discovery Networks Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) Başkanı ve Genel Müdürü Kasia Kieli, Türkiye'nin Discovery için 20 yıldır yatırım yaptığı önemli bir pazar olduğunu ve bu ortaklık anlaşması ile hem pazardaki çok kanallı stratejilerinin güçleneceğini, hem de sağlam Türk orijinal prodüksiyonlarına erişim sağlanacağını belirtti. 

Ortaklık, Discovery’nin 83 milyonluk önemli Türkiye pazarına girişini hızlandırmaya yardımcı olacak ve BluTV'nin yayın akışlı medya evreninde hızla büyüyen 4 milyondan fazla aboneye erişimini ölçeklendirmesine olanak tanıyacak.

Türkiye'de lider abonelik talep üzerine video hizmeti sağlayan ve Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Latin Amerika'daki Türk dizileri için bir numaralı çevrimiçi platform olan  BluTV için bu stratejik ortaklık, BluTV'yi Eurosport’un premium spor teklifleri de dahil olmak üzere Discovery’nin küresel ve yerel markalarının tüm içeriğinin önemli yayın akışlı medyası haline getirecek.

Discovery, BluTV’nin popüler Türkçe orijinal içeriğine Türkiye dışında Discovery + için de erişebilecek.

Bilgisayar, tablet, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlar üzerinden her ay güncellenen yerli ve yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınına, spor, yaşam içeriklerine ve sadece BluTV’ye özel yerli yapımlara internet bağlantısı ile reklamsız BluTV Üyelik ile erişebilirsiniz. BluTV Üyelik ile siz de BluTV'ye özel yerli yapımları, yerli dizilerin yeni bölümlerini veya sadece BluTV'de yayınlanan dünyaca ünlü yabancı dizileri izleyebilir, Discovery ve BluTV ortaklığının getireceği yenilikleri takip edebilirsiniz.

BluTV Üyelik satın al >>

Diğer Haberler